Nieuw op de arbeidsmarkt?

Jouw toekomst begint hier!

Nieuw op de

arbeidsmarkt?

Jouw toekomst begint hier!
Je bent hier:

Junior recruitment consultant / Recruiter

Klaar voor een uitdaging na je afstuderen? Rec2Rec is op zoek naar nieuw recruitment talent! Je kan direct aan de slag bij een bedrijf waar jij je op je plek voelt. Kom snel een koffietje drinken en dan gaan wij op zoek naar de leukste baan voor jou.

POV: Je hebt je diploma in handen en staat klaar om de arbeidsmarkt te veroveren. Maar de typische startersfuncties vragen vaak om jarenlange ervaring, en dat kan frustrerend zijn, toch? Stel je nu eens voor dat je de kans hebt om direct te beginnen in een uitdagende carrière waar jouw unieke talenten en communicatieve vaardigheden vanaf dag één van onschatbare waarde zijn! Nou, die kans is er nu, met een carrière als recruiter via Rec2Rec.

Lanceer je carrière als recruiter via Rec2Rec

Bij Rec2Rec begrijpen we dat jouw eerste stappen in de professionele wereld spannend zijn. We streven ernaar om niet alleen de juiste baan voor je te vinden, maar ook om ervoor te zorgen dat je je echt thuis voelt bij je nieuwe werkgever. Daarnaast kijken we naar jouw doelen. Heb jij de ambitie om een huis te kopen? Of je studieschuld af te lossen? Samen vinden we een passende functie en werken we toe naar die mogelijkheid. Zo blijven we altijd persoonlijk en maak jij precies de juiste stappen voor jouw droomcarrière. 

Wat staat je te wachten?
Streef je naar een carrière waarin je talenten kunt inzetten om geweldige bedrijven en getalenteerde mensen samen te brengen? Wil jij elke dag uitgedaagd worden en je communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan is dit jouw kans! Bij ons werk je aan gezamenlijke doelen, vieren we successen met een lekker biertje, en kun je met de juiste instelling wel honderden euro’s per maand extra verdienen.

Ben je klaar voor jouw nieuwe carrière? Ontvang een persoonlijk LinkedIn branding-plan en een signing bonus van 1000 euro bij je nieuwe baan! Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek bij een kopje koffie, stuur ons een WhatsApp-bericht of mail ons voor een afspraak! Net wat jij fijn vind.

Heb je nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Wat levert het jou op?

 Als recruiter krijg je een zelfstandige baan. Je ontwikkelt niet alleen zakelijk inzicht en communicatieve vaardigheden, maar ontdekt ook hoe je vol vertrouwen gesprekken kunt leiden. En dat is nog maar het begin!

Wij bieden jou:

Bij Rec2Rec kun je genieten van een competitief bruto maandsalaris vanaf €2500 en een aantrekkelijke bonusstructuur die je de kans biedt om je inzet te belonen met honderden extra euro’s per maand. Maar dat is nog lang niet alles!

Wat is jouw profiel?

We zoeken enthousiaste teamspelers met een HBO-diploma en 0 tot maximaal 2 jaar ervaring in communicatie. Als je streeft naar groei en passie hebt voor dit vakgebied, komen we graag met je in gesprek!

Zin in een uitdaging? Neem contact met ons op voor een gesprek!

‘Stuur me een whatsapp, of bel me via + 31 6 81 41 65 77 . Je kan ook onderstaand formulier invullen om een terugbel verzoek of afspraak te maken, of om online een vraag te stellen.’ We hebben ook de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen 48 uur contact met jou op!