Wij verbinden recruiters met de recruitment branche

Vind een job die

volledig bij jou past.

Ben jij klaar voor je nieuwe carrière?
Je bent hier:

Onze werkwijze

Als tussenpost voor (nieuw) recruitment talent en de recruitmentbranche zijn we met ons bedrijf gefocust op de perfecte match tussen kandidaat en organisatie waarbij er hierin vastgehouden wordt aan de behoeften en ambities van beiden.

Wanneer je als opdrachtgever gebruikt maakt van onze bemiddeling, zullen we starten met een eerste briefing sessie. Hierbij maken we het onze taak om samen een passend zoekprofiel op te stellen aan de hand van de employee value proposition en de ambities van je organisatie. Tijdens de zoektocht naar topkandidaten richten wij ons vervolgens niet alleen op de ervaring en achtergrond van de kandidaat, maar vooral op soft-skills, gedrag en de juiste match met jouw
bedrijfscultuur.

Wil jij groeien met je organisatie? Wij helpen jou aan de perfecte recruiter, stacing consultant of account manager. Neem contact met ons op voor een gesprek, dan spreken we elkaar snel.

Redenen om met ons samen te werken

  • Wij helpen jou aan het juiste personeel
  • Wij helpen je als werkgever om gevonden te worden
  • Wij zorgen voor een juiste match met jouw bedrijfscultuur
Neem contact op

Ben je benieuwd geworden wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter en dan spreken we elkaar snel! Stuur me een whatsapp, of bel me via + 31 6 81 41 65 77. Je kan ook onderstaand formulier invullen om een terugbelverzoek of afspraak te maken, of om online een vraag te stellen.

Wat is je voorkeur voor contact?