Begin jouw carrière bij Rec2Rec!

Ben jij klaar voor je nieuwe carrière?

Begin jouw carrière bij

Rec2Rec!

Ben jij klaar voor je nieuwe carrière?
Je bent hier:

Veelgestelde vragen

Wat is het gemiddelde jaarsalaris?

Als je via Rec2Rec als stacing consultant aan de slag gaat, is het gemiddelde jaarsalaris €30.000 exclusief bonussen.

Hoe werkt het bonussysteem?

Het bonussysteem is gebaseerd op team- en individuele targets. Bonussen voor behaalde successen kunnen oplopen tot €60.000 euro.

Moet je ervaring hebben om te beginnen als Staffing Consultant?

Aciniteit met een communicatieve rol is een pré, maar je hebt bij ons geen ervaring nodig om te kunnen starten. Ben jij net nieuw op de arbeidsmarkt? Dat is dus geen enkel probleem!

Wat kan ik verwachten van een positie via Rec2Rec?

Voor jouw baan in recruitment werk je in een jong team, waarbij jij de verbinder bent tussen jouw collega’s, je werkgever, je netwerk en potentiële nieuwe collega’s. Je ontwikkelt een zakelijk inzicht, een helikopterview en je leert om gesprekken op een prettige manier te leiden en bij te sturen. Daarnaast leer je om te gaan met feedback, weerstand en kritiek. Kortom: een uitdagende rol waarin jij gebruikt
maakt van jouw groeiende communicatie skills en netwerk.

Hoe kan je je via Rec2Rec ontwikkelen?

Met Rec2Rec groei je door opleidingen, gratis trainingen en coaching als je advies nodig hebt in het nemen van een volgende stap.

Hoe werkt het met de E-bike en de signing bonus?

Als jij jouw droombaan hebt gevonden via Rec2Rec, dan krijg jij bij het volbrengen van de 3 maanden proeftijd van ons een gloednieuwe E-bike of een signing bonus! Dit als cadeau om jou te bedanken voor het vertrouwen in onze bemiddeling.

Heb je een vraag? We helpen je graag verder met al je vragen en/of opmerkingen.

Ben je op zoek naar personeel of heb je een vraag? Stuur me een whatsapp, of bel me via + 31 6 81 41 65 77. Je kan ook onderstaand formulier invullen om een terugbelverzoek of afspraak te maken, of om online een vraag te stellen.

Wat is je voorkeur voor contact?